Introduktion  (Denna sida är under konstruktion, uppdateras löpande)

Vi har nu restaurangen öppen alla dagar i veckan från kl 12 till kl 23. Vår nya Högsäsongsmeny  med en hel del nyheter är igång. Vi har tagit bort Pizzan då ugnen var färdig för pensionering, samt att den höjde temperaturen i köket minst fem grader. Vi återintroducerar nu Tex-Mex mat på menyn, fler pasta rätter samt Plankstek på oxfilé´, fläskfilé och lax.

Bellmans Restaurant & Guesthouse ligger ca 300 meter, 3-4 minuters promenad från den mycket populära, 3,4km långa Karon Beach på Phuket. Vi ligger på 16.18 Luang Pho Chuan Road, samma gata och sida som det stora Phuket Orchid Resort.  Hotel Karon Place ligger runt hörnet till vänster ett kvarter bort vid Karon Plaza.

Manager PETER BLOMDAHL

Thai nr +66 943 167 403  från september till maj, sedan svensk telefon +46 73-99 38 238 , läser SMS på detta nr några ggr/vecka.

För Thailändsk vägledning ring 097 984 2422

Vi nås på telefon från kl 8 till 24 thai tid, och mellan kl 7-18 svensk tid under perioden september – maj.

e-mail: info@bellmans.nu eller bellmans.karon@live.com

Bokning och förfrågningar, använd kontaktformuläret nedan

Vi driver en restaurang för drygt 60 sittande gäster, där vi serverar skandinavisk-, europeisk-, Tex-Mex och thailändsk mat av hög kvalitet. Vi har en bred meny som passar alla nationaliteter och naturligtvis också oss skandinaver. 

För mer information om  vår restaurang, klicka på Restaurang under svenska Drop Down menyn.

I vårt Guesthouse hyr vi ut mycket omtyckta rum och lägenheter med 2 till 7 bäddar, vilka kan kombineras på olika sätt. Vi har vanliga dubbel-/familjerum och lägenheter med kök, för stora familjer eller sällskap kan vi koppla ihop dessa till ett par stora lägenheter om ca 80-85 kvm

För mer information om vårt Guesthouse, klicka på Guesthouse i den svenska Drop Down menyn.

Kort företagshistorik:

Bellmans Restaurant & Guesthouse startades i Karon 2003 av svenska Stefan och Niclas. Vi firade alltså 10-årsjubileum under 2013. Under en period drev man även en liknande verksamhet i Kata, men den såldes 2012. Lite senare samma år tog nuvarande ägaren Björn Thorell över den ursprungliga verksamheten i Karon. Under åren sedan dess har det skett ganska stora uppdateringar i framförallt Guesthouset, men även kök- restaurang och ventilation har fräschats upp.

Om Phuket

Vårt närområde, bad, utflykter och shopping: 

För mer information om Phuket, klicka på Phuket i den svenska Drop Down menyn.