Bellman´s Restaurant, Karon, Phuket

 
 
 


Vi har nu öppet alla dagar i veckan från kl 12 till kl 23.

Vi driver i Karon en restaurang för drygt 60 sittande gäster, där serverar vi skandinavisk-, europeisk- och thailändsk mat av hög kvalitet. Vi återintroducerar nu även Tex-Mex och Plankstek på menyn.

Vi på Bellmans vill ge våra gäster prisvärda, utsökta och vackert presenterade rätter till dem som verkligen uppskattar mat. Vi har en bred meny som passar alla nationaliteter och naturligtvis också oss skandinaver. Vad det gäller råvaror använder vi endast kycklingbröst, fläskfilé och färsk fisk av hög kvalitet, också i thaimaten. Vi använder endast importerad oxfilé av hög kvalitet för att säkerställa en bra matupplevelse

Vi har möjlighet att placera födelsedagssällskap eller liknande på upp till ca 20 personer vid långbord, förboka för dessa arrangemang.

Vi har under högsäsong ofta många anländande gäster mellan kl 19 till 20:30, det är alltså en god idé att boka bord om ni vill äta tidigt, tel 0800 492 859 eller 097 984 2422. Vi blir väldigt glada för gäster som kommer lite senare så att belastningen på köket jämnas ut, det är oftast lite lugnare efter kl 20:30-21.

Vi har även en populär barnmeny som vi ger 50% rabatt på från kl 15 till kl 19. Vi gör detta för att vår personal då har lite mer tid att passa upp på både små som stora gäster. Vi får då även en chans att servera maten ganska snabbt vilket brukar vara populärt bland yngre hungriga gäster.

Vi vill med vår verksamhet skapa en familjär stämning med god personlig service. Vi har många återkommande gäster både till Restaurangen och till vårt Guesthouse.

Småskalighet och engagerad personal (=snabba beslut), skapar en ”vi-känsla” som får kunderna att trivas. Bellmans sysselsätter 10-12 anställda under högsäsong, alla jobbar hårt för att ni ska ha det bra. Vi är inte störst, men vi vill vara bland de bästa.

För meny, klicka på den röda knappen ovan, eller menyfliken.