Bellman´s Guesthouse Karon, Phuket

I vårt Guesthouse hyr vi ut mycket omtyckta rum och lägenheter med 2 till 7 bäddar, vilka kan kombineras på olika sätt. Vi har vanliga dubbel-/familjerum och lägenheter, för stora familjer eller sällskap kan vi koppla ihop dessa till ett par stora lägenheter om ca 80-85 kvm

Vi vill med vår verksamhet skapa en familjär stämning med god personlig service. Vi har många återkommande gäster både till Restaurangen och till vårt Guesthouse. Framför allt uppskattas våra lägenheter av ”långliggare”, som bokar en månad eller mer. Man har här en möjlighet att bo med familjen i något som känns som hemma miljö med eget kök, TV-rum, terrass osv.

Småskalighet och engagerad personal (=snabba beslut), skapar en ”vi-känsla” som får kunderna att trivas.  Vi är inte störst, men vi vill vara bland de bästa.

Rum- och lägenheter

Lägenhet 1 för 2-4 personer har ett större sovrum på drygt 20 kvm med Kingsize dubbelsäng, AC, takfläkt, klädskåp, relaxhörna med fåtöljer och bord, WC/duschrum, vardagsrum med TV, AC, takfläkt, bäddbar sittgrupp och utgång till terrass. På terrassen finns sittgrupp för 4 personer.

Köket har diskbänk med över- och underskåp, brödrost, vattenkokare, induktionsplatta, enklare husgeråd och kylskåp, hörnsoffa, bord & stolar, takfläkt m.m. Denna lägenhet kan ta upp till 4 personer.

Pris högsäsong för 2 personer, 2100 baht/dygn, lågsäsong enligt överenskommelse.

Dubbelrum/Familjerum 1 för 2-3 personer: Drygt 20 kvm, har en Kingsize dubbelsäng 180cm och en 90 cm enkelsäng, AC, takfläkt, TV, klädskåp, kylskåp, vattenkokare, kokplatta samt enklare husgeråd, litet bord och 3 stolar, dusch och WC-rum.

Pris högsäsong 1000 baht/dygn för 2 personer, lågsäsong enligt överenskommelse.

Lägenhet 2 för 2-5 personer har ett lite mindre sovrum på drygt 15 kvm med Kingsize dubbelsäng med AC, takfläkt, klädskåp, dusch och WC-rum, vardagsrum med TV, takfläkt, sittgrupp, en 90cm enkelsäng och utgång till terrass som har sittgrupp för 4 personer. Köket har diskbänk med över- och underskåp, kylskåp, brödrost, vattenkokare, induktionsplatta, enklare husgeråd, bord & stolar och takfläkt m.m. Våningssäng 105cm med resårmadrasser bakom draperi, AC. Denna lägenhet kan alltså ta upp till 5 personer.

Pris högsäsong för 2 personer 1950 baht/dygn, lågsäsong enligt överenskommelse.

Dubbelrum 2: Drygt 15 kvm, har Kingsize dubbelsäng, klädskåp, AC, takfläkt, TV, kylskåp, brödrost, vattenkokare, enklare husgeråd, fällbart bord och klappstolar, dusch och WC-rum.

Pris högsäsong 900 baht/dygn, lågsäsong enligt överenskommelse.

Lägenheter och dubbelrum kan kopplas ihop till 2 stora familjelägenheter med gemensam hall.

WiFi-Internet-uppkoppling är gratis Städning och byte av sänglinne och handdukar ingår 2-3 gånger i veckan.

Extra säng eller uppbäddad bäddsoffa inkl. sänglinne och handdukar kostar 200 baht/natt.

Långtidsbokningar och stamgäster får rabatt.

Alla Guesthouse-gäster som bokar boende en vecka eller mer får även 10% rabatt i vår restaurang, vår barnmeny har 50% rabatt före kl 19!

För kontakt, frågor och bokning, gå till startsidan, tryck på röda knappen nedan